Wanha Areena

Wanhan Areenan tilaa voi vuokrata monenlaisiin eri tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Halli on muunneltavissa käyttötarkoituksen mukaan. Avustamme tarvittaessa myös muiden palvelujen järjestäjien etsimisessä. Meillä on hyvät kontaktit mm. catering-, av-, järjestysmies- sekä erilaisiin muihin palveluntarjoajiin. Jätä rohkeasti yhteydenottopyyntö lisätietoineen.

Wanha Areena on talvikuukausina varattu liikuntaseurojen harjoituksiin ja halli on vuokrattavissa erilaisia tapahtumia varten huhtikuusta lokakuuhun.

 

Yksityis-/yritystilaisuudet

Wanha Areena on ollut uransa aikana monien yksityistilaisuuksien keskipiste. Halliin saadaan katettua juhlapöydät usealle sadalle hengelle. Mm. paikallinen teknologiayritys KCI on järjestänyt hallissa kesäjuhlat. Idyllistä ulkoaluetta kannattaa myös kesäaikana hyödyntää tilaisuuksien järjestämisessä.

 

Messut ja näyttelyt

Wanhan Areenan halli sopii erinomaisesti mm. messujen ja erilaisten näyttelyjen (esim. eläinnäyttelyt) järjestämiseen. Hallissa on 2500 neliön verran tilaa, joka voidaan muuttaa käyttötarkoitusta vastaavaksi.

 

Liikuntapahtuma/kilpailu

Halli on talviaikaan tarkoitettu nimenomaan liikuntatapahtumien (harjoitukset, kilpailut) järjestämiseen. Hallia voi myös kesäaikaan käyttää erilaisiin liikuntatapahtumiin.

 

Musiikkitapahtuma/rock-festivaali

Hallin on perinteisesti ollut kesäisin suosittu musiikkitapahtumien keskipiste. Sekä ulko- ja sisätilaa voi hyödyntää tapahtuman järjestämisessä. Halli käy hyvin myös erilaisten tanssitapahtumien järjestämiseen, sillä keinonurmikentästä saadaan peittämällä erinomainen tanssilattia.

 

Wanha Areena Oy

Halliyhtiön on vuonna 2000 perustanut kolme hyvinkääläistä urheiluseuraa: Hyvinkään Tahko, Hyvinkään Palloseura ja Hyvinkään Seudun Urheilijat.

Wanha Areena Oy on kunnostanut Hyvinkään keskustassa sijaitsevan Wanhan Villatehtaan kehräämöhallista 2 500 neliön suuruisen sisäurheiluhallin, jonka pääosan muodostaa kumirouhepintainen keinonurmikenttä palloilijoille sekä pinnoitettu alue hyppääjille ja juoksijoille.

Modernit sisäliikuntatilat tarjoava Wanha Areena liikuntahalli palvelee talvikuukausina liikuntaharrastus- ja valmennuskäytössä. Huhtikuusta lokakuuhun hallia voi vuokrata mitä moninaisimpiin tilaisuuksiin.

Wanha Areena liikuntahalli sopii paitsi erilaisten juhlien ja näyttelyiden pitopaikaksi myös mm. salibandykäyttöön. Koiranäyttelyiden, messutapahtumien ja yritysjuhlien pitopaikkana Hyvinkään keskustan liikuntahalli on erittäin suosittu.

Wanhan Areenan tapahtumavuokrat sekä tarjolla olevat tapahtuma-ajat selviävät ottamalla yhteyttä Hyvinkään Tahko ry:n toiminnanjohtaja Miika Rantatorikkaan, joka vastaa Wanha Areena Oy:n toiminnasta. Tarkemmat yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot -sivulta.

Koska hallin tarjoamien tapahtumapäivien määrä on rajallinen, varaukset kannattaa tehdä ajoissa.